Preguntes Freqüents

 

 

blogmonteditorial

mapes   I   suport

 
 

#relatsdemuntanya // 30 de novembre de 2017

 
 

La màgia del bivac

Relats de muntanya

 

 

Els últims rajos de sol ens enlluernen ja a l'aresta de cim, astorats contemplem com l'esfera lluminosa es engolida per l'horitzó. Distret per l'espectacle busco el replà mes adient per passar la nit, bivac al cim del Perdiguero.


Tot el cel agafa tonalitats violetes i els relleus de les muntanyes regalen l'instant present, es la festa de les llums que acaba quan la foscor pren el relleu. Dins el sac, mandrejant després del sopar arrufo el nas, avui bufa vent de nord, millor, els estels que hi han il•luminen el cel com de dia. La nit va passant com còmodament es pot sobre les lloses de granit, donant tombs i traient el cap per ser partícip de la totalitat de l'univers. Entre les plomes el cos descansa calent, just a uns centímetres la temperatura es gelada. A l'horitzó una gran línia de foc creua mes de mig cel, el dia esta apunt d'explotar, la llum del sol escalfa els cossos freds, la seva presencia destil•la l'essència de la vida, plantats al terra com arbres el rebem dalt del cim.


De bivacs n'hi ha de tranquils, però també de crítics, el simple gest de dormir a la natura es un acte ancestral i reconforta l'esperit.
 

 

Raül Corominas
Aventurer, redactor del blog

 

 
 

 index blog    I    comentar al fòrum    I    contactar

 

 

 

 

Subscriure't per les novetats editorials

 

 

 

Suport i cursos

 

XARXES SOCIALS

Facebook

Twitter

Instagram

FÒRUM