Preguntes Freqüents

 

 

blogmonteditorial

mapes   I   suport

 
 

#relatsdemuntanya // 5 de febrer de 2018

 
 

La muntanya en solitari

 

 

A la vida hi arribem sols, i en partim de nou sols, anar a la muntanya en solitari tant sols es acceptar i gaudir d'aquesta premissa.


Quan cos, ment i esperit prenen el camí, l'amor i la felicitat sorgeixen dins nostre i una energia infinita s'ofereix al cos limitat per accedir a llocs on la natura es més salvatge. A les muntanyes no hi ha enganys ni facilitats, el teu esforç et porta on els teus ulls arriben i la teva capacitat d'autocontrol pot adquirir una claredat cega. La por es transforma en respecte i responsabilitat, sempre s'ha de tenir clar que nosaltres prenem aquest camí acceptant tot el que ens tocarà experimentar, per això cal aprendre a estar en silenci i un diàleg intern sincer per no llençar-se al buit.


Agraint de cor a la natura, la conversació que ens regala quan indefensos penetrem el seu reialme, la fragilitat de la muntanya es torna crueltat quan les coses canvien, cal estar sempre disposat a canviar el guio, el regal de la natura es fer-nos viure l'instant present. Silenci i solitud són definicions abandonades en el temps però en elles hi ha l’essència de la vida.
 

Raül Corominas
Aventurer, redactor del blog

 

 
 

 index blog    I    comentar al fòrum    I    contactar

 

 

 

 

Subscriure't per les novetats editorials

 

 

 

Suport i cursos

 

XARXES SOCIALS

Facebook

Twitter

Instagram

FÒRUM