Preguntes Freqüents

 

 

blogmonteditorial

mapes   I   suport

 
 

#relatsdemuntanya // 11 de novembre de 2018

 
 

L'Aigua de la muntanya

 

 

L’Aigua a la muntanya és molt poderosa, ens facilita la supervivència i l’autosuficiència en el medi muntanyós, és la vida i sempre estem a mercès seva. En qualsevol moment pots aturar-te i fer un glop o carregar la cantimplora observant d'on ve l'aigua, i que hi ha al seu voltant.


He viatjat per diferents continents, a diferents massissos, i sempre he begut de l'aigua del lloc. L'aigua de muntanya és potent, per alguns estomacs massa, per el meu es una riquesa vital. Com en tot en la vida, has de fer el que sents, sense por però amb responsabilitat, sort en tenim d'aquest regal de la Mare Terra, l'aigua que ens alimenta i de la que estem formats.

Els rierols i torrents de muntanya baixen alegres, sorollosos i decidits, obrint-se camí per ajuntar-se als seus germans d'altres vessants, aquest espectacle tant vital ens atrapa, ens reclama i segurament caiem sota el seu encís.la vida hi arribem sols, i en partim de nou sols, anar a la muntanya en solitari tant sols es acceptar i gaudir d'aquesta premissa.

 

 

Raül Corominas
Aventurer, redactor del blog

 

 
 

 index blog    I    comentar al fòrum    I    contactar

 

 

 

 

Subscriure't per les novetats editorials

 

 

 

Suport i cursos

 

XARXES SOCIALS

Facebook

Twitter

Instagram

FÒRUM