Preguntes Freqüents

 

 

blogmonteditorial

mapes   I   suport

 
 

#relatsdemuntanya // 16 de gener de 2018

 
 

La intuïció, companya de l’aventurer

Relats de muntanya

 

 

En moltes decisions de la vida, a vegades aparentment inconscient, utilitzem la intuïció per decidir cap on fer el següent pas, cosint el nostre fil vital. A la natura la intuïció es fa present ràpidament, la calidesa salvatge de valls i muntanyes ens sedueix ràpidament, i cada moviment viscut amb ella és una sorpresa nova.

 

Jo utilitzo la intuïció contínuament sense voler. En moltes expedicions a les muntanyes ha sigut una fidel consellera. A vegades em fa perdre un somni preuat però em dona el millor dels regals, l’experiència i la humilitat de gaudir cada pas que faig, mostrar-me un món que mai he conegut, que possiblement projecto, dins meu i ara és realitat.

 

Veure un cim per primera vegada i amb modèstia observar-lo, connectar amb ell, i després encetar un camí nou, un quadre per pintar, una vivència que demana la màxima atenció a cada pas, no deixar que aparents obstacles puguin interposares, seguir trepitjant el mai trepitjat. La intuïció es quelcom màgic que ens ha porta sempre a nous horitzons, nous camins desconeguts que esperen recelosos l’atenció present.

 

 

Raül Corominas
Aventurer, redactor del blog

 

 
 

 index blog    I    comentar al fòrum    I    contactar

 

 

 

 

Subscriure't per les novetats editorials

 

 

 

Suport i cursos

 

XARXES SOCIALS

Facebook

Twitter

Instagram

FÒRUM